warszawa I trygge hender med norsk guide

aNDREA BOCELLI I warszawa

La Polens hovedstad imponere deg! Warszawa har en fascinerende blanding av ny og gammel arkitektur side om side. Du blir kjent med byens historie og besøker flotte steder. Som et ekstra høydepunkt drar vi på konsert med selveste Andrea Bocelli! Alle utfluktene er inkludert i prisen:

 

  • Velkommen til Warszawa
  • Bli kjent med Warszawa
  • Bocelli-konsert
  • Den kalde krigen

 

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705  (mandagfredag, 818) eller send e-post til nytt@nyttig.no. Lyst til å lese mer om Nytt & Nyttig Reiser? Klikk her.

Velkommen til Warszawa

Nyttig-guiden møter deg på flyplassen i Warszawa. Sammen drar vi til hotellet og sjekker inn.

 

 

Bli kjent med Warszawa

I dag utforsker vi Warszawa med buss og til fots. Vi får høre mer om Warszawas store sønn på Chopin-museet. Chopin var en av de mest innflytelsesrike komponistene på 1800-tallet, kjent for vakre pianosoloer. Etter en deilig lunsj blir det tid på egen hånd så du kan bli bedre kjent med byen, med sine flotte butikker, koselige gater og hyggelige kaféer. På kvelden skal vi kose oss på Chopin-konsert og spise middag i byen.

 

 

Inkludert i utflukt: lunsj og middag.

Warszawas gamleby

Vi starter dagen med en byvandring i Warszawas hyggelige gamleby, som har stått på UNESCOs verdensarvliste siden 1980. Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje ønsker du å se på folkelivet fra bytorget, kikke i butikker eller besøke et museum? Hvis du vil ha tips til hva du skal gjøre så er det bare å spørre guiden.

 

 

 

 

 

Bocelli-konsert

Vi møtes til middag før vi skal på et av turens høydepunkt, konsert med selveste Andrea Bocelli på PGE Narodowy. Len deg tilbake og nyt musikken når Bocelli inntar scenen og fremfører kjente stykker sammen med sitt fantastiske orkester, kor og gjestesolister! Ikke glem lommetørkle!

Inkludert i prisen er en billett i den blå kategorien. Det er også mulig å oppgradere til diamantkategorien (svart). Kartet viser eksempler, ikke nøyaktig plassering.

 

 

 

 

Inkludert i utflukt: middag

Vil du oppgradere?

Har du lyst til å komme litt nærmere Andrea Bocelli? Billetter i kategori «Bottom Tribune» (blått felt på bildet) er inkl. i pakkeprisen. Nå har vi også fått tilgang til noen billetter i kategori «Diamond» (sort felt på bildet).

 

Vi garanterer plass innenfor den enkelte kategori, ikke nøyaktig seteplassering/setenr. Generelt sett er det ikke lov med store vesker på konserter. Har man rullestol, rullator eller krykker er det viktig å opplyse om dette på forhånd. Guiden vil gi deg mer informasjon på destinasjonen.

 

Den kalde krigen

Under kommunismen var Warszawa veldig annerledes enn det byen er nå. Vi får høre mer om gjenoppbyggingen etter andre verdenskrig, livet under kommunismen og kommunismens fall i Polen. Det er en interessant utflukt som gjør at du ser byen med helt andre øyne.  Vi skal på det kjente Kultur- og vitenskapspalasset som ble tegnet av den sovjetiske arkitekten Lev Rudnev. Dette er det høyeste bygget i Polen, og her får vi flott utsikt! På Vodkamuseet hører vi mer om historien til Polens nasjonaldrikk. Det blir også et besøk til det imponerende, barokke Wilanow-palasset, som utrolig nok overlevde begge verdenskrigene.

 

 

 

Inkludert i utflukt: lunsj & middag

EN BEHAGELIG OG TRYGG FERIE

En viktig grunn til at våre turer har blitt så populære er utvilsomt Nyttig-guiden. Alle våre turer er ledet av våre egne, norsktalende guider. Hun eller han vil ta imot deg på flyplassen i Warszawa, og lede de inkluderte utfluktene. Med audiosystemer (øretelefon og mottaker) kan du enkelt og tydelig høre hva guiden forteller under omvisninger og guidede byturer.

 

Alle Nyttig-guider fullfører årlig førstehjelpskurs i regi av Røde Kors, og er i tillegg utstyrte med hjertestartere. Før du reiser fra Norge og under oppholdet vil du bli oppdatert om hva som skjer gjennom hyggelige tekstmeldinger fra guiden. Skulle det være et nødstilfelle, har du alltid guidens nødnummer for hånden.

 

Ønsker du å vite mer om hotellet vi bruker i Warszawa, kan du lese litt om det her.

 

Hvis konserten mot formodning skulle bli avlyst, vil kun verdien av selve konsertbilletten bli refundert.

 

Kontakt oss gjerne på telefon 52704705 (mandagfredag, 818) eller send e-post til nytt@nyttig.no. Lyst til å lese mer om Nytt & Nyttig Reiser? Klikk her.

 

Se avreisedatoer eller bestill din tur her.

 

Ring for påmelding eller spørsmål 52704705

Nytt & Nyttig AS

 fnr 965323538

Longhammarv 11

5536 Haugesund

warszawa I trygge hender med norsk guide
warszawa I trygge hender med norsk guide
warszawa I trygge hender med norsk guide
warszawa I trygge hender med norsk guide